2 reacties op ‘Op de Groei

  1. Zodra ik tijd heb ( ben met pensioen !! ) zal ik mijn herinneringen aan Troelstrastraat in vijftiger jaren aan jou sturen. Voorproefje : 1958 , ik 10 jaar. Heb mijn eerste gedicht geschreven , voor Carla : ” Rood ,wit , blauw …..ik hou van jou !! ” Mijn teksten werden later beter. Nog altijd maak ik kleine gedichten voor lieve serveersters in Brussel in mijn stamkroeg. Op basis van hun naam. Nu willen ze allemaal een gedicht van mij en dat hangen ze boven hun bed !! Ik doe het graag en de meisjes zijn er blij mee. Een win-win situatie !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.