Kwartierstaat Dirk Wouter Dirk Teulings

3 reacties op ‘Kwartierstaat Dirk Wouter Dirk Teulings

 1. Beste Ad

  Dank voor je boeiende bijdrage Wanderings van December. Jheronimus Bosch zou in jou een goede vriend en deelgenoot van zijn fantasieën hebben getroffen. Ten aanzien van Wouter (van de kwartierstaat) heb ik een probleempje: Ik kan de kwartierstaat niet lezen, omdat het schrift te klein is, en bij downloading en vergroting te vaag. Is het mogelijk om een duidelijker beeld te verzenden of om het anders in een lopende tekst omn te bouwen?

  Fijne kerstdagen en levensvreugde gewenst

  Lucas ________________________________

  Like

  1. Dag Lucas. Ik laat onze Wouter even met rust in zijn kist. Ik probeer verschillende vormen en redacties uit. Het is een lange en complexe stamboom geworden. Kennisoverdracht. Altijd een vraagstuk dat heel veel aandacht vraagt. En als altijd, ik zoek oplossingen die altijd maar weer te hoog gegrepen blijken. Een lopende tekst? Op dit ogenblik zou ik dat nog als een nederlaag beschouwen, gegeven mijn ambities. Loopt het geheid goed met jouw nieuwe publicatie in wording? Een genoeglijk en ontspannen 2019!
   je Ad

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.